Golden Lotus
v/ Charlotte og Allan Weppenaar Pedersen.                          
Tlf. 48-141864 hv. 9-10. E-mail:  info@goldenlotus.dk
 
 
 

Information

Eucharist. Vi har siden 2020 været inviteret ind i en lille gruppe med Desmond Tutu og Tutu familien  til fælles forbøn for verden, i denne Covid tid. Du er velkommen til at kontakte os per mail hvis du gerne vil modtage forbøn og fjernhealing . Eucharist vil snart blive lagt ud på youtube.

Great Green Wall of Africa. Vi var inviteret i juli måned 2020 til forpræmiere på filmen "Great Green Wall of Africa", Desmond Tutu er ambassadør. Det var dagen for Mama Leah og Desmond Tutu 65 års bryllupsdag . I den anledning blev der plantet 65,000 træer til ære for dem. Det var mindeværdigt at deltage fejring sammen med dem , spirituelle ledere og præsidenter fra hele verden på Zoom. Vi anbefaler ,at se filmen om dette store projekt og håb i verden på www.greatgreenwall.org (copy paste til browser) og støtte hvis man kan.

Åbent hus for fjernhealing og fælles meditation.  Vi sender fjernhealing hver aften mellem kl. 23-23.15 og hver tirsdag (Fellowship of Trust) kl. 21.30-22 og hver torsdag international fjernhealing kl. 21.30-21.45.

Book of Joy: Dalai Lama og Desmond Tutu har udgivet en bog, oversat til dansk: "Glædens Bog" udkommet på Kristeligt Dagblads Forlag. Charlotte blev inviteret til at stille 2 spørgsmål om glæde. Spørgsmålene er blevet besvaret i afsnittet "Lidelse og Modgang, at møde vanskeligheder", side 146 til 148. Vi har haft den glæde at mødes med Desmond Tutu i hans lille meditationsgruppe siden 2012 i Cape Town hver fredag .Filmen Mission of Joy ,finding happiness in troubled times,  kan nu ses på Netflex det meste af verden eler på nettet .

Ringe i Vandet, om Bob Moores Impuls. Ny bog om Bob Moore udgivet af BOD. Charlotte har bidraget med et afsnit samt illustrationer. Bogen er udkommet på engelsk og titlen er "Ripples on the Water".

Bogen ”Samtaler med Bob Moore”. Bogen er nu udkommet i 3 oplag og kan bl.a. købes på forlaget ”Thank You” som har udgivet bogen. Som medlemmer af bestyrelsen i foreningen ”Moore-Healing Association” har vi været med til at udgive bogen samt bidraget til forord, appendix og illustrationer.

Bogen "Conversations with Bob Moore": Bogen er udkommet den 6 januar 2014 på det internationale marked og kan købes bl.a. hos www.amazon.co.uk og www.gucca.dk

Bogen "Nærvære og Empati i Skolen". Håndbogen er udkommet på Akademisk Forlag samt Tyske forlag Belz, Gyldendal Akademisk i Norge, samt i Sverige Febaricuis Resurs. Charlotte er med-inspirator til bogen og med-forfatter til afsnittene om praksis øvelser og mandala. 

Foredrag og workshops. Siden 1984 har vi afholdt foredrag og workshops på folkeuniversitetet, lærer- og pædagogseminarer, firmaer, spirituelle seminarer i emner som enneagram, konfliktløsning, dødsbevidsthed, tantra, meditation, ikoner, gadebørn og Sydafrika. Vi kan kontaktes herom. Mere information på www.goldenlotus.dk .

Spirituel Fødsel og Død. Charlotte har i årene deltaget som spirituel jordemor ved mange fødsler.    Udover at undervise i dødsbevidsthed, fungerer Charlotte som bisidder og hjælper for døende i hjemmet, på hospice og hospitaler. Charlotte kan kontaktes hvis du ønsker hjælp til din fødsel eller død. Hun modtager gerne donation for hjælpen, som går videre til hendes arbejde med gadebørn i Sydafrika.

Skt. Josefs Karmel Kloster: Charlotte har løbende undervist nonner på Karmel Klostre siden 2008 i Danmark og i Sverige i ikonmaling. Nonnernes ikoner er til salg: www.karmel.dk og www.karmel.se.

Individuel konsultation. Samtale, vejledning og healing.  1½ time .
Supervision og Coaching. 1½ time.
Grupper (arbejdsplads, familier). Samtale og vejledning. 2 timer
Kostvejledning. Samtale og vejledning. 1½ time.
Parkonsultation. Samtale, vejledning og parøvelser. 2 timer.
Konsultation for børn. Korte samtaler, tegneterapi og healing. 1 time.
Konsultation for forældre og børn. Samtale og vejledning. 1 time.

Links til vores andre hjemmesider:

www.ikonskole.dk. Information om ikonkurser, ikongalleri, mm.
www.alwp.com
. Information om regnskab, bogføring, mm.