Golden Lotus
v/ Charlotte og Allan Weppenaar Pedersen.                          
Tlf. 48-141864 hv. 9-10. E-mail:  info@goldenlotus.dk
 
 
 

Naturlig Tantra
2 årige gruppe som mødes over 8 week-ends, ved Charlotte og Allan
 

Tantrisk seksualitet er en kunstart, og fokuspunkt for denne selvudviklingsgruppe. Tantrisk seksualitet er baseret på gamle visdomsteknikker fra den Tantriske tradition. Formålet er at give dig  en forståelse af filosofien bag det at transformere den seksuelle energi, og at opnå en integration mellem essens, hjerte og seksualitet (det gyldne).

En fusion mellem sjæl, hjerte og krop, som danner et hellig rum for din seksualitet. Kroppen er et under og et smukt tempel, som bliver mere intens i erotik og elskov, og mere fyldt med glæde og fryd. Du vil kunne bruge din seksualitet som energikilde for dine vækstprocesser (uanset alder). Din seksuelle energi vil flyde friere gennem hele kroppen, og ikke blot være begrænset til underlivet. Du vil lære at transformere mange aspekter i dit forhold til seksualitet. Når seksualiteten flyder, forbliver erotikken levende og udviklende. Det giver øget vitalitet, afslappelse, spændsighed, tiltrækning, forfrisker, skaber lys i øjnene og forynger. Gennem Tantra kan du lære at finde broen til ekstase.

Første år arbejder vi med en forvandling og transformation af den seksuelle energi til sensualitet, kærlighed og enhed, samt at fordele energien til organer, kirtler, og andre områder i kroppen, blandt andet healing af lingam og yoni (vores genitialer) og at åbne den nedre lotus. Fordybelse i kærlighedens nektar, g-punktet og orgasmens bølger for kvinder, og for mænd mellemkødspunktet og multiple orgasmer. Fælles for kvinder og mænd er træning af bækkenbundsmusklerne.

Når vi arbejder dybere med seksualitet vil der naturligt dukker forskellige aspekter op til overfladen, som vi må bearbejde og give større forståelse, i stedet for at dømme. Vi vil arbejde med seksuelle fantasier, tidligere oplevelser, forholdet til feminin og maskulin energi, den indre elsker, mor og far, undfangelse, fødsel, projektioner, trostrukturer.

Andet år arbejder vi med en yderligere fordybelse af den grundlæggende øvelse, det gyldne, som er integrationen mellem essens, hjerte og seksualitet, til opnåelse af spirituel kærlighed. Denne struktur arbejder vi med på chakra niveauet i en udrensing, opbygning. I chakra par til dybere udtryk (rod og hals), til kontrol  (pinal og hara), og til balance (solar plexus og krone chakra).

Vi arbejder med yab/yum, polariteten mellem det guddommelige kvindelige aspekt og det guddommelige mandlige aspekt, for at hjælpe os til bevidst at være forbundet med skabelsen, forstå og opnå indsigt i polaritetens mysterium. Vi arbejder videre med denne gyldne struktur i de otte psykiske strømme (en af Bob Moore’s perler), for at opløse dels uhentsigsmæssige begrænsninger, og i stedet erstatte din psykiske energi med essentiel kærligheds energi. Denne ægte kærligheds tilstand kan du bruge til at skabe din egen realitet/virkelighed. Dette er forvandlingen og transformationen.

Forløbet er tilegnet nye og gamle kursister.

Ingen planlagte datoer.
 


 

 

tantrasmall.gif (15239 bytes)